Magnesium Forever Punthorst

YOU-NITE Bodywork


De invloed van ons denken op ons lijf, en andersom van ons lijf op ons denken. Welke is het? In alle scholingen en ervaringen kom ik tegen dat lichaam en geest een twee-eenheid zijn met over en weer invloeden. Gezond in je lijf is gezond ik je denken, en andersom. MER (bindweefselmassage)therapie heeft een belangrijke invloed op het herstel van deze connectie en de heling van pijn versnelt.

In 2016 ben ik bij Satyarthi Peloquin gestart met mijn MER opleiding, bij Roland Engelbracht heb ik deze afgerond. Beiden geweldige therapeuten die de 7 elementen van MER in hun sessies verwerken. Ik combineer de MER met Magnesium therapie, wat versterkend kan werken op het helingsproces. Mijn achtergrond op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bodywork is zeer divers en uitgebreid en helpt mij complete en afgestemde sessies te geven. Tevens is het mogelijk om een losse Magnesium therapie te boeken.

Kijk voor de mogelijkheden op mijn website: you-nite.nl
milena magnesium forever punthorst
YOU-NITE Bodywork

Milena Prochazka

Rollecate 32

7715 RL Punthorst


Telefoon: 06 28232276

Mail: info@you-nite.nl 

Website: www.you-nite.nl