Magnesium Forever Putten

Adijo Massagetherapie


‘Het is mijn passie om mensen van hun klachten af te helpen’


In september 2012 ben ik gestart met mijn massagepraktijk Adijo aan de Kastanjelaan in Putten. Het aanbod is uitgebreid met magnesium én mijn collega Pauline werkt tegenwoordig volop mee.

‘Adijo Wellness’ heette de praktijk toen ik in september 2012 de deuren ervan opende. Ik was net gescheiden en maakte een nieuwe start in het leven. Jarenlang had ik als fysiotherapeut en acupuncturist mensen van hun klachten afgeholpen, maar het beknellende werken volgens de protocollen van verzekeringsmaatschappijen zag ik niet meer zitten.

Ik besloot mijn passie te volgen door klachten die te maken hebben met spieren en gewrichten – van hoofdpijn en sportletsels tot nek- en rugklachten - met massages aan te pakken. Massage is een zeer effectieve techniek die in de fysiotherapie tegenwoordig bijna niet meer wordt ingezet.

Klachten oplossen

Ik heb een breed aanbod van verschillende massages, zoals hot stone, ontspanningsmassage, stoelmassage, cupping en de klassieke massage. Toch veranderde de naam Adijo Wellness al snel in Adijo Massagetherapie, want hoewel je als klant met zo’n heerlijke massage écht even weg bent van de dagelijkse hectiek en je na afloop ontspannen de deur uit zweeft, werk ik vooral klachtgericht. Door mijn jarenlange ervaring zie ik verbanden binnen klachten, zodat mijn massage geen symptoombestrijding is maar ik problemen écht kan oplossen. Ik geef een behandeling op maat en als klant kun je kiezen voor een halfuur, vijfenveertig, zestig of negentig minuten. Het is mooi dat die behandelduur het lichaam de gelegenheid geeft om iets te doen met de prikkel die het via de massage krijgt. Het lichaam ontspant steeds dieper, waardoor meer afvalstoffen worden afgevoerd en herstel kan optreden. Een uur is soms echt nodig om bijvoorbeeld knoopjes of pijnlijke spieren los te krijgen.

Pakkingen en magnesium

Extra verdieping kan een weldadige, warme lichaamspakking met kruiden, planten of mineralen voorafgaand aan de massage geven. Denk bijvoorbeeld aan lavendel (bij depressies, stress, disbalans in het leven), Aloë vera (bij huidallergieën, psoriasis en eczeem) en magnesium. Over het mineraal magnesium ben ik zó enthousiast geraakt, dat ik samen met Floor Mulder het bedrijf Magnesium Forever ben gaan runnen, dat door Floor in 2015 is opgezet. Wij hebben samen verschillende producten met magnesium ontwikkeld. Dit mineraal speelt een belangrijke rol in ons lichaam, maar veel mensen hebben er een tekort aan. Wij kunnen testen of dat het geval is en advies geven om eventueel extra te slikken om het tekort aan te vullen. En pakkingen en massages met magnesium helpen fantastisch bij spier- en gewrichtsproblemen, zoals stijfheid of krampen. Het lichaam ontspant er nog sneller en dieper door.

Unieke magnesiumproducten 

De effectieve magnesiumproducten zoals capsules, massageolie, crèmes en gels die we in samenwerking met een natuurarts en een apotheker ontwikkelen, bevatten geen kleurstoffen en vul- en antiklontermiddel. Bovendien zijn de capsules vegetarisch. Dit maakt onze producten bijzonder en uniek. Ze zijn niet in de winkel te koop, maar alleen via door ons opgeleide massagetherapeuten verspreid over het hele land. En natuurlijk via onze webshop en mijn eigen massagepraktijk.

Razend druk

Mensen komen bij mij terecht via mond-op-mondreclame, dus wanneer ze van anderen hebben gehoord hoeveel baat zij bij een behandeling hebben gehad. Ik heb het in de loop der jaren steeds drukker gekregen. Op een gegeven moment werkte ik van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat, en vaak ook nog op zaterdag.


Nieuwe collega!

Ik was dan ook dolblij toen mijn vriendin Pauline Krijgsman na achtendertig jaar Zuid-Afrika terugkwam naar Nederland. We kennen elkaar al vanaf de middelbare school en zijn allebei fysiotherapeut. We werken op zelfde manier en delen dezelfde passie, wat de praktijk versterkt. Samen kunnen we nog meer mensen van hun klachten verlossen!

Meer weten over de behandelingen of magnesium? 

Ga naar www.adijo-massagetherapie.nl of bekijk de informatie op deze website.


annelies dicke magnesium forever putten adijo

Adijo Massagetherapie

Annelies Dicke

Kastanjelaan 23

3881 EL Putten

06 2240 7158

Mail:  info@adijo-massagetherapie.nl

Website: www.adijo-massagetherapie.nl