Magnesium Forever Dalfsen

Sportmassagepraktijk Babiche


Over mij 

Babiche Dalfsen

Hallo, ik ben Babiche Beck-de Haan.
Mijn massagepraktijk bevindt zich in Dalfsen onder de naam Sportmassagepraktijk “Babiche”Ik ben gediplomeerd in sportmassage en verzorging en ben afgestudeerd bij de N.E.S.M. (Nederlandse Examenstichting Sportverzorging Massage)
Daarnaast ben ik ook gediplomeerd Massage therapeut, afgestudeerd bij de RIAS (De vereniging van masseurs, Sportverzorgers en Therapeuten), en gediplomeerd Atlas-Lumbaal masseuse.


Naast Sportmassage en Sportverzorging geef ik ook: Ontspanningsmassage Oosterse wellnessmassage Magnesiummassage Magnesiumpakkingen Bindweefselmassage Stoelmassage Voetmassage Thaise massage.


Dit alles in mijn eigen praktijkruimte in Dalfsen. Maar ook eventueel op locatie!


Hiernaast verkoop ik ook de magnesiumproducten die ik gebruik tijdens mijn magnesium massages en pakkingen. 


Naast de intensive sportmassages die ik geef hebben klanten enorm veel baadt bij mijn magnesiumbehandelingen. Magnesium helpt voor diepere ontspanning van de spieren waardoor veel intensieve sporters, mensen met hoge spierspanning, mensen met spierproblemen, stress, fybromyalgie, ouderen etc. graag bij mij komen voor een behandeling.

Sportmassagepraktijk “Babiche”

Babiche Beck-de Haan

Hoevenweg 27

7722 PM Dalfsen

06 25663166


sportmasseuzebabiche@outlook.com

www.sportmassagepraktijkbabiche.net