Magnesium Forever Wijhe

Behandelingen met magnesium

Mijn naam is Anita Ruitenberg. In mijn praktijk geef ik behandelingen met magnesium. Ik werk pijn gericht. De meeste klachten zijn ;  last van nek, schouder, rug, maar ook het SI gewricht , stramme kuiten en mensen die in de zorg werken en zeer pijnlijke bovenarmen hebben.

Door een behandeling met magnesiumgel komt de magnesium direct op de plaats waar de spanning of pijn bevindt. En men ervaart de ontspanning.


Een behandeling houd in dat ik magnesiumgel op de behandelende plek smeer en door het plastic en de warme deken dringt de magnesium door de huid waardoor de spieren in de ontspanning komen . Dan kan ik de knopen en vast zittende spieren beter masseren en na 2 a 3 behandelingen voel je dat het zijn werk doet.


Ook geef ik advies over magnesium supplementen die bij mij in de praktijk maar ook online te koop zijn.


Een mooie aktie om te ervaren dat de behandeling werkt is het momentje voor jezelf. Je plant 4 afspraken en krijg de 5de gratis . 

De eerste 3 afspraken om de  2 weken achter elkaar de 4de afspaak 3 weken ertussen en de 5de gratis behandeling 4 weken ertussen. Zo heb je een stok achter de deur om toch tijd voor jezelf te maken in deze drukke tijden en ervaar je echt dat het helpt. 


Omdat ik al bekend was met de werking van magnesium maar nog niet de juiste producten had gevonden ging ik na een vervelende periode in mijn leven toch weer opzoek om massages te geven met magnesium. Daar stuitte ik op een leuk contact met Annelies en Floor van Magnesium Forever. Zij hebben me uitstekend begeleid om deze prachtige praktijk op te zetten in het centrum van Wijhe in Pand 17.


In mijn praktijk is het ook mogelijk om een oogmeting te laten doen, hiermee kan ik u laten zien of er een mogelijk magnesium te kort in het lichaam is.


Voor meer informatie kijk op magnesiumpuntwijhe.nl

anita magnesium behandelingen wijhe
Magnesiumpunt Wijhe

KIES VOOR ONTSPANNING!

Anita Ruitenberg 

Langstraat 17

8131 BA Wijhe

06 11444713 

info@magnesiumpuntwijhe.nl

www.magnesiumpuntwijhe.nl