Magnesium Forever Leusden

De Welzijnsmasseur


Mijn naam is Johan Plug en ik ben eigenaar van De Welzijnsmasseur, een eenmanspraktijk in Leusden, waar elke cliënt bij elke behandeling de persoonlijke aandacht krijgt die hij/zij verdient.

In 2020 ben ik mijn baan kwijt geraakt als gevolg van Corona. Dit was voor mij het moment om het roer om te gooien, mijn gevoel te gaan volgen en mij om te gaan scholen tot masseur. Inmiddels heb ik 24 modules gevolgd, waaronder klassieke massage, wellnessmassage, sportmassage, cupping e.d.

Op dit moment heb ik, op het schrijven van een scriptie na, mijn opleiding tot massagetherapeut afgerond. Daarnaast heb ik inmiddels ook de opleiding medische basiskennis gevolgd. Al deze kennis, samen met mijn inmiddels opgedane massage ervaring, gebruik ik om mijn cliënten de optimale behandeling te geven en hun klachten zoveel mogelijk te te verhelpen.

 

Sinds 2021 gebruik ik ook de producten van Magnesium Forever. Ik heb hier al menige positieve effecten van mogen zien in mijn praktijk. Ik gebruik het veel voor mensen met stramme spieren en/of regelmatige krampen en bij sporters om hun prestaties en hun herstel te verbeteren. De producten van Magnesium Forever zijn ook te koop via mijn praktijk. Neem hiervoor contact op of vraag ernaar wanneer u voor een behandeling komt.

Een massage, een moment voor jezelf omdat je het waard bent!


De Welzijnsmasseur

Praktijk voor professionele klassieke massage, ontspanningsmassage, sportmassage, hotstone massage, cupping en meer....


Johan Plug

Goudplevier 17 

3831 GP Leusden


Bel of app : 06 18147832

Mail: johan@dewelzijnsmasseur.nl

Website: www.dewelzijnsmasseur.nl