Magnesium Forever Heerhugowaard

Tammercare Namikoshi Shiatsu Praktijk 

‘WeWilGo' Heerhugowaard 


Mijn naam is Wilma Tamminga-Buizer. Ik heb mijn eigen bedrijf genaamd ‘Tammercare’ Dit bedrijf is ontstaan toen ik in 2014 begon als zelfstandig ondernemer in de zorg. Inmiddels heb ik samen met mijn collega en vriendin Gonny Laan-Willemsen onze eigen Namikoshi Shiatsu Praktijk geopend. Dit bedrijf is een onderdeel van ‘Tammercare’. 


Via een collega vanuit de zorg kwam ik in aanraking met ‘Magnesium Forever’ De magnesiumproducten spraken mij aan en daardoor werd ook Gonny enthousiast. In juni 2020 heb ik een training bij Magnesium Forever gevolgd en zijn Gonny en ik bij de therapeutendag aanwezig geweest. Zeer verhelderend en hierdoor raakten wij er nog meer van overtuigd dat het werken met magnesium voor ons een mooie aanvulling is op het werk in onze praktijk. In de korte tijd dat wij magnesium gebruiken hebben wij al veel positieve reacties van onze cliënten mogen ontvangen.  


Bij ons kunt u terecht voor:

  • Namikoshi Shiatsu Therapie in verschillende vormen 
  • Diverse opleidingen voor Namikoshi Shiatsu in samenwerking met ‘De Dutch Shiatsu College’ uit Den Haag www.dutchshiatsucollege.nl
  • Magnesiumpakkingen in een infrarood deken en meer 
  • Magnesiumproducten via onze Webshop

Tammercare/Namikoshi Shiatsu Praktijk ‘WeWilGo’

Wilma Tamminga-Buizer en Gonny Laan-Willemsen 

Beukenlaan 2F 

1701 DA Heerhugowaard 


Wilma: 06 50525406 

Gonny: 06 48445222 


info@tammercare.nl 

www.tammercare.nl