Magnesium Forever Loosbroek

Lagom Massage

Precies wat je nodig hebt!

Mijn naam is Susanne van Zandbeek en heb sinds 2018 mijn eigen massagepraktijk Lagom Massage in Loosbroek. Ik werk als massagetherapeut en behandel holistisch. Daarbij maak ik gebruik van oosterse en westerse massagetechnieken en acupressuur. Verder gebruik ik de DORN-techniek om scheefstand te verhelpen. 


Lagom is een manier van leven zoals de zweden dit doen. In balans. Geven en nemen. Niet te veel niet te weinig. Dus mijn motto: Precies wat je nodig hebt. Zo is het ook met magnesium. 


We hebben Magnesium nodig. Het is een van de elementen waar we niet zonder kunnen, maar niet zelf aanmaken. Het ondersteunt het lichaam bij ontspanning en energie. En ontspant het zenuwstelsel. Verder helpt het bij kramp, spierpijn, gewrichtspijn. Ik heb zelf mogen ervaren hoe ondersteunend het werkt bij spanning in spieren en stress. Dit kan via inname van bijvoorbeeld magnesium complex voor opbouw op celniveau en via de huid zoals de olie die direct werkt bij kramp. Deze heb ik allebei in mijn praktijk. 


Magnesium gebruik ik bij packingen en bij mijn massages. Het ondersteund me heel erg om tot een diepere behandeling te komen en zo een diepere ontspanning te bewerkstelligen. Souplesse helpt bij het soepel worden van gewrichten en wegwerken van spierknopen. 


Als je vragen hebt mag je altijd contact met me opnemen. 


Groetjes,

Susanne van Zandbeek 

Lagom Massage

Susanne van Zandbeek

Kampweg 37

5472 LJ Loosbroek

06 46178953


susannevanz@gmail.com

www.lagommassage.nl