Magnesium Forever Gouda

Massagepraktijk Wiltenburg


Bij Massagepraktijk Wiltenburg sta jij centraal. Vanuit een Holistische visie benader ik de klacht/hulpvraag en samen kiezen we de juiste massagevorm die past bij het moment en hulpvraag. Zo wil ik een massage op maat leveren.


Welke massagevormen behoren tot mijn vaardigheden?


Triggerpoint/Fascia therapie: Heb je pijnklachten, een blessure opgelopen dan zou er sprake kunnen zijn van een triggerpoint in de spieren of een fascia (bindweefsel) probleem. 

Lymfedrainage: Dit is een vocht afvoerende massage, tevens een immuun versterkende massage en een zeer rustgevende massage

Voetreflex: Je lichaam weer in balans brengen door middel van de reflexpunten op de voeten. 

Hormooncoach: Ik help vrouwen weer prettig in hun lijf te komen met de Reset je Hormonen Mehtode.


Ik ben een tijd geleden in aanraking gekomen met de producten van Magnesium Forever. Ik was er van het begin af aan al laaiend enthousiast over. Nu geef ik in de praktijk Magnesium pakkingen en ik verkoop ook de producten. Vanuit mijn orthomoleculaire interesse kan ik alleen maar blij zijn met dit product juist omdat ze zo puur is.

Ik kan je nog veel meer vertellen over wat ik doe en waarom. Kijk op mijn website voor meer informatie en bel me gerust als je vragen hebt.

www.massagepraktijkwiltenburg.nl


Ik hoop je te mogen ontmoeten op:

Sparreweg 25

2803 JS Gouda


Martine Wiltenburg


Massageprakrijk Wiltenburg

Martine Wiltenburg

Sparreweg 25

2803 JS Gouda


06 11766068

massagepraktijkwiltenburg@gmail.com

www.massagepraktijkwiltenburg.nl